Am 39 de ani și nu am încercat oja semipermanentă sau gelul. Nu pentru că nu am vrut, ci pentru că până anul acesta, de ani buni, mergeam la aceeași manichiuristă care opera doar cu ojă și acetonă. Că așa e sănătos pentru psihicul meu ușor paranoid când e vorba de obiecte ascuțite care intră în contact cu membrele din dotare. Numai gândul că foarfecele cuiva necunoscut mi se apropie de degete, mă… hm, brrr… și nu de plăcere! Dar de anul acesta sunt orfană de manichiuristă, căci a fost nevoită să aleagă calea exilului   într-o zonă în care nici nu știu cum să ajung. Și cunoaștem foarte bine că deși Bucureștiul e plin de saloane și saloane și saloane, găsești greu pe cineva potrivit și priceput, ca-n orice breaslă de altfel. Iar eu am nevoie de o tencuială bună pe unghii, pentru că – familie mare, vase multe de spălat. Plus un tic (în rest sunt bine, pe cuvânt!) care nu-mi lasă pielițele în pace. Gelul sau oja semipermanentă aud că s-ar califica, în cazul în care #pățăști. Dar, trecând peste argumentul rațional, nici nu am putut să las în aer invitația de a mă întâlni cu mămici din blogosferă într-un salon de frumusețe la o parolă, ați ghicit, nu despre copii! 🙂 Așa că am ajuns într-o zi minunată de octombrie la Ink Nails Studio.

Pe strada Grigore Alexandrescu nr. 50 mă aștepta… o imprimantă! Singurul loc unde o să găsiți și voi în spațiul dedicat manichiurii și pedichiurii o imprimantă cu sistem de operare Windows, pentru unghii. Partea îngrozitoare, o adevărată tortură, este că are peste 3000 (trei mii!!!) de modele pe care ți le poți imprima și mai există și varianta să îți alegi propria imagine. Poți să ți-l printezi și pe Arsenie Boca! Îți alegi modelul pe negru sau color, îți introduci frumușel unghiile, pe rând, în imprimantă și în mai puțin de 1 minut, gata! Te rogi la Arsenie! Amin to that!

DSC_0242

(noi așteptam să vedem trei maci, foarte concentrate, după cum se vede)

Printul poate fi făcut pe oja clasică, pe semipermanentă sau pe gel, nu și pe unghia necolorată pentru că n-ar mai fi nicio distracție. Bine, există și un detaliu tehnic, la care nu are rost să ne oprim.

Iar dacă nu vrei să fii mai ortodoxă decât Preafericitul, poți să-ți completezi costumul de Halloween cu niște printuri de speriat, că se apropie.

halloween nails

Găsești o listă cu tarife AICI. Dacă vrei și o ședință de machiaj sau o schimbare de look, se poate! Adresa este Str. Grigore Alexandrescu nr. 50 sector 1 București, iar programările se fac la numărul de telefon 0720.332.980 sau online pe www.inknailsstudio.com.

Sper să te simți la fel de bine cum m-am simțit și eu alături de Luminița, Ana, Mihaela V, Gabi, Veronica, Raluca, Ana Maria și Mihaela A.

DSC_0278