eLiberare Design anunță pentru 28-29 martie maratonul Co:lab 24, un eveniment prin care ONG-urile pot să învețe să îşi promoveze activitatea şi iniţiativele. Co:lab 24 va fi un maraton de 24 de ore dedicat organizațiilor neguvernamentale care au generat un impact semnificativ, cu puține resurse.

Co:lab 24 pe scurt:

  1. Co:munitatea

De serviciile oferite gratuit în cadrul acestui eveniment va beneficia o organizație neguvernamentală din România care, în urma unui proces de selecție riguros, va demonstra o experiență deosebită în derularea unor proiecte cu impact în comunitate, desfășurate însă în primul rând prin implicarea și motivarea membrilor și voluntarilor săi, cu un raport excelent între realizarea obiectivelor și bugetul alocat în acest scop.

  1. Co:municarea

În cadrul unei abordări complexe, accentul va fi pus pe redefinirea modului în care organizația beneficiară comunică imaginea sa și acțiunile derulate către toți factorii interesați.

  1. Co:laborarea

Acest eveniment este construit pe ideea de colaborare, de implicare în comunitate și constituie încă un pas pentru a aduce un plus de conștientizare în rândurile publicului român.

Misiunea Co:lab 24 este de a uni forțele designerilor, dezvoltatorilor web, specialiștilor în comunicare, editorilor video, finanțiștilor, fundraiserilor, antreprenorilor, directorilor de companii pentru a-i susține și ajuta pe cei care au decis că a face bine este scopul lor permanent. ONG-urile pot intra în procesul de selecție Co:lab 24, dacă aplică până la data de 7 martie AICI.

eLiberare Design este o agenție de design nonprofit care susține campaniile de comunicare specifice organizaţiilor neguvernamentale şi proiectelor de CSR. Principalii parteneri ai proiectului sunt organizația Bridging the Gap, societatea Positive Projects și Zephyr Group.