Despre moda lui Kanye West

„Vreau să aduc o contribuție societății” spune domnul West, într-un scurt (ce bine!) interviu după show-ul de prezentare a colecției Kanye West x Adidas Originals din cadrul New York Fashion Week. Precizează și ceva despre tehnologie și mobilier, alături de haine – „usebal art”, fratziwear! Despre „creații” spune că muzele au fost oamenii și că a vrut să le ofere ceva ce poate le lipsea. Pe scurt – haine găurite, muleuri și geci cu vreo trei, patru numere mai mari. Din fericire, aceste țoale nu-s încă de vânzare. Normal, ne trebuie mult să acceptăm că o să le vedem prin reviste, magazine, la sală, pe bandă.

Beyonce, că a fost și ea, spune că show-ul a fost „beautiful”, adică frumooos, frumos. (a zis de mai multe ori)

Eu am văzut doar niște zombie, dintre care a ieșit la un moment dat un Mr West cu o morgă afectată, din care se deducea practic că e greu, frate, să fii atât de bun și să aduci o așa mare contribuție societății. Era încălțat mișto, e drept, în probabil singura chestie care i-a ieșit bine din colaborarea cu Adidas (Yeeezy 750 Boost o să fie și pe roșu, cică). A! Și l-am zărit și pe Bieber care arăta ca un adevărat Belieber, căci asta și este, fanul numărul unu al său, no? (ai ghicit al cui? bibibi)

„Focusul a fost pe frumusețe, materiale, proporții și să oferim un preț bun pe care puștii să și-l permită.” Hmmm… Clar!

model west papornite

Și a mai zis West că inspirația l-a lovit, pur și simplu. Nu destul de tare, aș adăuga eu. Nu știu ce-ar mai zice Beyonce, care s-a accesorizat cu o paporniță pufoasă. Look-ul lui Beyonce a impresionat per total (pe unii), dar poza alături de Rihanna a fost crema.

rihanna and beyonce

Soția Kim a fost îmbrăcată special pentru eveniment, cu inspirația și contribuția West, la un preț bun, care să și-l permită, transpusă în niște budigăi, o bustieră, un soi de body transparent sau ceva și o jachetă de ploaie army. Beautiful!

kim kardashian

OooK. E ceva ce mie îmi lipsește grav. Capacitatea de a înțelege prostul gust și gălăgia. Și colecția Kanye West x Adidas Originals, le are din plin. Căci a fost și este încă mult zgomot în jurul ei. Și asta, până la urmă, doar pentru o pereche de… adidași (?) cu un nume complicat ca noaptea. Singurul produs vandabil din ce-am văzut pe podiumul de la New York Fashion Week.

Yeeezy 750 Boost intră mâine în magazinele din New York, dar pot fi rezervați și de azi, exclusiv prin aplicația exclusivă (!!!) adidas Confirmed.

foto si sursa dailymail.co.uk

Make some noise!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *