DACĂ vrei să măsori corect rezultatele campaniei tale

DACĂ vrei să abordezi canale noi de marketing eficient

DACĂ vrei să știi care sunt tendințele momentului

DACĂ vrei să îți pui la punct propria strategie de marketing digital

DACĂ vrei să vezi ce tactici au aplicat brandurile

DACĂ vrei să afli noi soluții și idei pentru campaniile online

DACĂ vrei să asimilezi aplicații practice ale social media în activitățile de marketing

ATUNCI

TREBUIE să știi că Digital Marketing Forum este evenimentul cu cei mai buni specialiști în maketing digital care îți pot răspunde la această serie de „dacă”. Anul acesta Digital Marketing Forum se află la a IX-a ediție și se desfășoară pe 26 și 27 februarie la Hotel Crowne Plaza București.

Program

26 februarie – conferințe și seminarii despre noile idei și instrumente de măsurare a eficienței campaniilor online, tactici pentru construirea unei strategii de marketing digital și analize avansate despre gestionarea corecta a platformelor web 2.0.

27 februarie – training intensiv de Digital Marketing – Inovare și insight-uri pentru dezvoltarea unei afaceri, sustinut de Jeremy Spiller, trainer și co-fondator White Hat Media (UK). Jeremy Spiller are peste 19 ani de experiență în domeniul digital și este trainer și consultant pentru Econsultancy, una dintre cele mai importante platforme globale de consultanță.

Digital Marketing Forum este un eveniment organizat de Evensys.

Digital Marketing Forum a fost anunțat anul acesta cu lansarea ebook-ului „65 de previziuni care contează în Digital Marketing, în 2015”, 79 de pagini în format electronic, cu 65 de opinii ale celor mai cunoscuți oameni în marketingul digital din România. Cartea poate fi descărcată în biblioteca ta electronică de aici.

Mulțumesc Evensys pentru invitația de a fi blogger oficial la Digital Marketing Forum 2015.

digital forum