Una din superstițiile zilei de 1 aprilie spune că dacă nu râzi la farsa primită o să-ți meargă rău tot anul. Hei, e posibil ca și această superstiție să fie o farsă!
Și în 2014, brandurile mari au avut bugete pentru Ziua Păcălelilor. Am făcut o scurtă selecție, dar aștept și păcălelile detectate de voi.

Bradurile de April Fools’ Day

Google este un fan declarat al farselor de 1 aprilie. O păcăleală simpatică este lansarea aplicației Emoji care-ți transformă cuvintele în semne grafice. Emojify the Internet – un fel de întoarcere la picturile rupestre, varianta adaptată la secolul XXI.

Google+ anunța aplicația de photobombing cu celebrități, care chiar a funcționat pe 1 aprilie. #Hoffsome – tot ce trebuia să faci era să uploadezi o fotografie cu tine, prieteni etc și David Hasselhoff (The Hoff în persoană!!!) apărea în poză. Exemple aici.

Gmail Shelfie este o altă platformă introdusă de Google. Prima platformă special creată pentru selfie-uri. Convinge-te aici.

Nokia a relansat modelul 3310, utilat cu o cameră de 41 megapixeli și o versiune modificata de Windows Phone 8. WOW! 😀

nokia 3310

nokia 3310

HTC a venit cu o ofertă și mai tare. The Gluuv cu un design special creat pentru a integra noul HTC One care vine la pachet cu o camera de 87.2 megapixeli pentru o experienți epică ”armie selfie”.

HTC

HTC

Firebox a lansat visul obsedaților de haine călcate – I-Ron. Primul fier de călcat din lume controlat prin wifi de pe smartphone. Practic, vei putea să-ți calci hainele de oriunde. Are și o alarmă care te anunță când ai terminat de călcat, un auto-off să nu-ți arzi hainele. Îl poți comanda de aici. Costă doar 99,99 de lire.

I-Ron

I-Ron

Opera a lansat primul browser creat special pentru pisici!

Cats by Opera

BMW a lansat seria ZZZ – The Ultimate Sleeping Machine. Bebelușul tău va avea parte de un somn mai bun, va dormi în siguranță și confort. Convinge-te! Intră pe site aici.

Peugeot a introdus opțiunea de a-ți personaliza claxonul mașinii. Poate ai ceva să le transmiți celor din trafic sau nu te poți abține să le arăți muzica preferată. Cică merge și Bach.

Oscado a lansat tableta de 42 de inch. Bateria te poate ține chiar și o ora!!!

Oscado 42 inch

Oscado 42 inch

Samsung Fly-Fy
Samsung a detectat că sunt încă probleme cu acoperirea Wi-Fi în spațiul public, așa că vine în ajutor. Deocamdată doar britanicii vor beneficia de noul serviciu Fly-Fy. Londonezii se vor putea conecta la internet cu ajutorul porumbeilor care vor fi dotați cu micro-routere rezistente la apă.