Deci, așadar și prin urmare, că de n-ar fi fost nu s-ar fi povestit. În calitate de blogger ambasador, orice ar însemna asta, vă anunț următoarele:

Evensys organizează o nouă ediție Webstock Awards, competiția care oferă recunoaștere celor mai creative și mai inedite proiecte online dezvoltate în Romania în ultimul an!

Nominalizările la Webstock Awards se vor desfășura până pe 8 septembrie 2017, sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea formularului online.

Cele 11 categorii în care poate fi înscris un proiect pot fi găsite pe site-ul oficial.

De asemenea, au fost deschise și nominalizarile și pentru Online Personality of the Year, singura categorie unde câștigătorul este desemnat prin votul publicului.

Mențiunea că este singura categorie care desemnează câștigătorul pe baza voturilor publicului e foarte importantă. Pentru că, anul trecut a câștigat Jamila și unii s-au inflamat. Bine, unii s-au inflamat și când a câștigat Mihai Țăranu. Și nu era cazul. Și Mihai și Geanina au reușit să-și creeze comunități online. Asta e și ideea. Degeaba îți faci un brand, dacă nu ai și niște oameni activi pe net care să te susțină.

Probabil că cei care au avut o problemă cu premiul Jamilei de anul trecut nu înțeleg exact care este sensul unui om obișnuit, care face lucruri obișnuite, pentru oameni obișnuiți (!!!) pe net. Încerc să vă spun eu: este exact ce a vrut să facă Mark din rețeaua asta numită Facebook și ce vrea Google. Să aducă omul fără fonfleuri și bigibele mai aproape de… ghici? Omul obișnuit!

Jamila, că ne place sau nu, reușește să facă ceva pentru mine, pentru tine, pentru oricine are nevoie de inspirație în bucătărie, fără figuri ”bio”și ochi dați pe spate. Avem nevoie de sfaturi utile, de oameni care să spună ce am putea face, chiar și în bucătărie, fără obligația de a da înapoi ceva. Exact ca în offline, nu?

Așadar, dacă aveți un exemplu de personalitate online care s-a apropiat de sufletul vostru, dezinteresat, fără ajutorul media sau al altor artificii, faceți propunerea! Un premiu poate că nu înseamnă nimic pentru voi, care sunteți deja public fidel, dar îi poate enerva pe alții! De ce să ratăm treaba asta? 🙂

Țineți minte câteva cuvinte: opt septembrie două mii șaptesprezece.

Ne vedem la Webstock!

PS: Am un copil care, deși nu gătește că e prea mic, și-a instalat aplicația Jamilei pe telefon și se uită în fiecare seară la ce minuni mai face prin bucătărie. Nu merita premiul de anul trecut? Ha, ha, am un fan aici care ar putea contrazice pe oricine!