Un primar dintr-un sat mexican, San Pedro Huamelula (sau cam așa ceva), s-a căsătorit ieri cu un crocodil. Cu o mireasă crocodil. Acest drept al omului mexican de a se căsători cu un crocodil face parte dintr-o ceremonie tradițională pentru noroc în comunitatea de pescari din sat.

Înainte de a da din coadă în semn de da și a se spune jurămintele, că mireasa avea scotch pe gură, crocodila lila a fost întâi botezată.

Vasquez Rojas and his beloved wife -captură video

Vasquez Rojas and his beloved wife -captură video

It’s my wish to marry the young princess.

„E dorința mea să mă căsătoresc cu tânăra prințesă” a spus primarul Vasquez Rojas, semn că măcar una dintre părți își dorește cu ardoare căsătoria și de data asta a fost chiar bărbatul!

Pescarii cred că aligatorul este o prințesă și că ritualul nunții va aduce o mulțime de pești, creveți și alte minunății marine comestibile fix în plasele și undițele lor.

Membrii consiliului local au plătit ceremonia, care a inclus și focuri de artificii. Cei care       n-au contribuit, au fost amendați. Și o să aibă parte doar de meduze, probabil.

De marți, aligatorului care va aduce pește comunității și primarului o viață în doi cu năbădăi, dacă îi scoate cineva scotch-ul ăla de pe dinți, i se spune oficial „soția domnului Vasquez Rojas”.

Doamne ajută! Să fie într-un calamar bun!

Casă de coral!

Mexican Mayor Marries Crocodile Bride for Good LuckA local mayor in Mexico married an alligator “bride” on Tuesday, as part of a traditional ceremony to bring good fortune to the fishing community of San Pedro Huamelula.Dressed in white, the gator was first baptized before Mayor Joel Vazquez Rojas said his vows at the village’s local church.Fishermen believe the alligator is a princess and that the wedding ritual will bring plenty of fish, shrimp and other seafood for them to catch along the Pacific coast. Following the marriage ceremony, the alligator is referred to as the “wife” of the mayor.

Posted by NBC News on Wednesday, July 1, 2015