România este cea mai frumoasă și bogată țară. Sunt mândră că trăiesc în România, sunt mândră că sunt româncă. România este într-adevăr țara tuturor posibilităților!

Dacă muncești cinstit devii om, câștigi bine și nu ți-ai putea dori să trăiești în altă parte.

Este o țară atât de frumoasă și de bogată, încât nici nu știu de unde să încep să o descriu.

Poate de la Vaslui. Poate de la București, capitala ei. Acolo unde se află cea mai spectaculoasă clădire a unui Parlament. Sau poate ar trebui să încep cu Sibiu, cu Neptun, cu Fundu Moldovei, cu cel mai vesel cimitir… Nici nu contează. Cu orice oraș, cu orice sat, cu orice biserică din România aș începe, ar fi la fel. Bogățiile pe care le are țara asta binecuvântată sunt nemărginite. Frumusețea locurilor… totul te face să simți că ești ales de Dumnezeu să trăiești în România.

Scriu aceste rânduri în luna august. Cea mai frumoasă pentru România. O lună în care toată lumea celebrează vacanța, bunăstarea, roșul partidului iubit, galbenul lanurilor de grâu și albastrul cerului străbătut de avioane NATO. Indiferent că ești la Miami, în Neptun, prin Brazilia sau Grecia, ești român și asta se vede după zâmbet, după șapcă, după port!

Monte Carlo s-a mutat la Mamaia. E mai scump decât într-o croazieră de lux pe ditamai vaporul, dar este locul unde magnații planetei nu se sfiesc să se plimbe pe faleza proaspăt construită pentru că știu că românii sunt fericiți. Iar serviciile depășesc orice așteptare. Un Rai pe pământul bogat ales de Dumnezeu, România.

Oriunde întorci privirea, bunăstare!

Lanuri mănoase în tot Bărăganul, păduri în toți munții, petrol, gaze, industria duduie. A scăzut TVA-ul și totul a revenit la normal, la bogăția pierdută. Se consumă în draci, ca înainte.

Salariile și pensiile au fost date înapoi. Ba chiar au fost mărite! Nu mai vezi un pensionar nefericit. Cetățenii din câmpul muncii nu mai așteaptă cu înfrigurare salariul. Le rămân întotdeauna bani de luna trecută. Depozitele bancare au înflorit. Nu mai e român care să-și dorească un credit. Bancherii sunt în sfârșit fericiți, orice ar face ies pe plus.

Toți românii muncesc atât cât trebuie, nimeni nu mai este nevoit să stea după program, planul este depășit, totul se mișcă fără piedici, fără poticniri, ca un ceas fără bombă.

Politicienii cinstiți îți donează surplusul din salarii familiilor care nu-și permit încă un Porsche, deși au mai rămas foarte puține în această stare derizorie, și investesc în artă, bijuterii și terenuri pentru ferme. Mulți și-au donat temporar casele și acum stau cu chirii la RA-APPS! Toți parlamentarii au acceptat salarii mici pentru bunăstarea națiunii. Toți mănâncă la cantină, cu 500 de grame de carne lunar mai puțin decât media populației.

Avocații s-au transformat în mediatori de fericire. Au comisioane mici pentru a decide ce român e mai fericit, dar merită. Merită, de când sălile de judecată s-au transformat în temple unde budismul pare o religie a războiului.

Temnițele s-au transformat în beciuri domnești cu bucate alese și condiții excelente. Cu biblioteci doldora de opere ale marilor gânditori și înțelepți ai țării care le-au trecut pragul în perioadele când aceștia n-au mai găsit relaxare la Spa.

Jurnaliștii de investigație nu mai există pentru că nu mai au ce investiga, toate radiourile mai difuzează doar muzică pentru că suntem o nație care dansează de fericire la orice oră din zi și din noapte, iar cel mai urmărit program este la Televiziunea Națională: două ore cu imaginea drapelului fluturând printre unicorni.

Preoții așteaptă ani de zile să-și țină slujbele de înmormântare de când speranța de viață a crescut cu o sută de procente și românii au sistemul de sănătate perfect. Dar, din fericire, fac botezuri pe bandă rulantă, de când natalitatea a crescut cu 150%. Aproape că nu există loc al Domnului să nu auzi în fiecare zi plânset de bebeluș creștinat. Și… ce poate fi mai frumos?

Copiii abia așteaptă să înceapă școala. Ba chiar, de curând, i-au transmis ministrului că nu mai vor vacanțe. Nu mai pot sta atâtea zile fără să-și vadă clasele cu bănci noi în fiecare an, cu tablete de ultimă generație și Abecedare cu coperți din piele ecologică.

Profesorii nu mai au stresul traiului, al programei, ori al examenelor de titularizare. Toți au familii fericite ce nu mai depind de salariile lor. Toți își donează astăzi veniturile pentru fondurile clasei. Fonduri folosite pentru a cumpăra mii de bomboane colorate la sfârșit de an, când în toate unitățile de învățământ se organizează Pinata.

Părinții nici nu mai au nevoie să mai știe cine e Ministrul Educației pentru că e mai important faptul că oricine ar fi, le dă copiilor lor nu una, ci infinite șanse. De când pregătirea tuturor elevilor a ajuns la cote maxime și nu mai e nevoie de examene, dându-se integrame pentru relaxarea elevului la final de an școlar și intrarea la liceu ori facultate, tot ce mai trebuie să facă este să le ofere un cadou consistent femeilor de serviciu din școli, mândrele femei care le șterg rah… tablele de creta cu praf de aur.

România va avea capitala cu cea mai mare catedrală a neamului și cea mai erudită moschee. O capitală oază a religiilor, neamurilor și înțelepciunii planetei. Și a păcii. Nu întâmplător zboară atât de des porumbei albi cu ramuri de măslini în cioc, iar semiluna strălucește noapte de noapte pe cerul cu mii de stele.

Nu mai există român nefericit.

Mândri că suntem români! Am învins prin unire, schimbare și lucrul bine făcut!

Pink_Fluffy_unicorns_dancing_on_rainbows_gif.

PS: Dacă acesta este un pamflet? Nu știu… Este?