Doctorița Ana Gonzales-Angulo a fost găsită vinovată de agresiune gravă și a fost condamnată la 10 ani de închisoare, după ce procurorii au demonstrat că aceasta îi strecura doctorului George Blumenschein, etilenglicol în cafea. Etilenglicolul ăsta e o substanță chimică ce se găsește în compoziția antigelului și are gust dulce. (smart!)
George s-a bucurat de această sentință – ”justice has been served” a spus la sfârșitul procesului.

Povestea pe scurt
Ana Gonzales-Angulo are 43 de ani și George Blumenschein are 50. Amândoi sunt medici oncologi, savanți de renume la prestigiosul Anderson Cancer Center din Houston.
Prietena lui George a mărturisit în instanță că a suspectat faptul că amanta face chestii necurate, dar i-a fost frică să meargă la autorități. (da, Ana Gonzales-Angulo era amanta)
Evette Toney, cum o cheamă pe fată, a povestit despre cum a aflat că iubitul ei George avea o aventură cu cercetătoarea de la cunoscutul institut din Texas.
Procurorii, la rândul lor, au completat faptul că Ana i-a făcut-o lui George după ce a aflat că idiotul a ales-o pe nemernica de Evette, în locul ei! Nu chiar cu aceste cuvinte, desigur.
Otrăvirea asta a lăsat urme adânci în rinichii Don Juan-ului, zic medicii care l-au tratat. Ilustra a pledat „nevinovat” și putea să se aleagă cu închisoare pe viață!
Trei observații:
Hai, domnule, pentru atâta lucru, închisoare pe viață?!
Ce fac prea multe Grant-uri din om!
Ntz, ntz! De când nu se mai poartă „vitrionul”???

sursa abcnews.go.com