Vineri, 3 iulie 2015, s-au pus în vânzare biletele și abonamentele pentru DreamHack Cluj-Napoca 2015, cel mai mare festival digital din România ce se va desfășura între 30 octombrie -1 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Iată că, după cinci ediții de succes în București, DreamHack ajunge pentru prima dată în afara Capitalei, iar ediția de la Cluj-Napoca se anunță a fi cea mai importantă de până acum.

Biletele și abonamentele au prețuri promoționale în perioada 3 iulie – 31 iulie, sunt la jumătate de preț față de cele cumpărate în perioada evenimentului și pot fi achiziționate de pe shop.computergames.ro:

– un abonament de 3 zile costă 40 lei sau 8 euro prin sms

– un bilet pentru zona BYOC este 100 lei

– un bilet pentru zona de 1v1 costă 80 lei

La ediția din primăvara acestui an, DreamHack Bucharest 2015 a avut peste 25.000 de spectatori și peste 400 de jucători profesioniști, marcând câteva premiere în lumea sportului electronic românesc, precum  spectacolul impresionant de pe cele două scene principale pe care s-au desfășurat finalele competițiilor internaționale  StarLadder și PGL CS:GO Championship Series.

Fanii sportului electronic care vor veni la Cluj-Napoca vor avea ocazia să se întâlnească cu cele mai mari echipe din lume la Counter-Strike: Global Offensive, în turneul DreamHack Open, cu vedete internaționale la Hearthstone și cu youtuberii favoriți în Stream Area.

Din ediția DreamHack Cluj-Napoca 2015 nu vor lipsi tradiţionalele turnee naționale de League of Legends, Hearthstone și Minecraft, dotate cu premii substanțiale în bani și produse.

De asemenea, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, DreamHack organizează zonele preferate de iubitorii eSport: competiții 1 v1 în PGL Arena, distracție pe console în PGL Arcade, competiții de Cosplay și bineînțeles zona Bring Your Own Computers (BYOC) pentru cei care vor să se joace pe propriile terminale la fața locului.

Secret Shop și Esport Shop reprezintă secţiunile DreamHack Cluj-Napoca 2015 de unde se pot cumpăra produse promoționale brand-uite cu însemnele echipelor și cu cele ale jocurilor preferate (LoL, Minecraft, World of Tanks, CS:GO etc.).

Informații suplimentare, imagini și toate categoriile de bilete se găsesc pe platformele oficiale de comunicare: www.dreamhack.ro,   www.facebook.com/dreamhack.ro  și shop.computergames.ro.

dreamhack

DreamHack este cel mai mare festival digital din lume.  Început ca un simplu LANParty în 1994 în Suedia, în prezent se remarcă prin cele două ediții anuale la Jönköping: DreamHack Summer în iunie și DreamHack Winter în noiembrie. Evenimentele reprezintă o platformă pentru eSport incluzând și zone de divertisment.  DreamHack se mai organizează în Marea Britanie, Spania, Franța și România.