Șosete cu bine de la Casa Ronald

Fundaţia Ronald McDonald a fost înfiinţată în România în anul 1998.

După patru ani s-a decis construirea primei Case Ronald McDonald. Și s-a și reușit acest vis frumos, prin proiectul „Ziua Universală a copiilor la McDonald’s”. Casa Ronald McDonald vine în ajutorul părinţilor copiilor din provincie care sunt internaţi la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. A urmat Timișoara, iar astăzi micuţii aflaţi în tratament la Spitalul Louis Ţurcanu trec mai uşor peste griji alături de părinţii lor. Și s-a mai întâmplat ceva – a fost deschisă secția de oncologie-hematologie pediatrică la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, din Târgu Mureş. Acest proiect a fost dedicat atât salvarii vieţilor copiilor diagnosticaţi cu cancer, cât şi ajutorării familiilor acestora. Detalii despre toate aceste proiecte, găsești AICI.

Mâine, 15 octombrie 2014, se implinesc 40 de ani de la deschiderea primei Case Ronald (în Philadelphia). În toată lumea, dungile alb-roșii vor spune povești de bine.

Eu am pentru tine trei perechi de șosete… cu bine! De la Ronald! Și mai am și două hashtag-uri unde poți să arăți că îți pasă: #casaronald și #forRMHC .

Ca să fie mai clar:

1. Comentează pe blog (și un simplu ”vreau” e suficient) și primele trei comentarii (3) înseamnă câte o pereche de șosete (Da! Am trei perechi de șosete, ediție limitată de la Ronald, de dat 😉 );

2. Sărbătorește mâine cu Ronald pe #casaronald și #forRMHC;

3. DONEAZĂ! 

blank_forrmhc_v2

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *