1. Webstock are o secţiune specială pe site-ul www.romaniiauinitiativa.ro/webstock, în care participanţii îşi pot împărtăşi experienţele despre initiaţivă. Înscrie-ţi şi tu povestea, până miercuri, 25 septembrie, şi poţi câştiga un pachet Vodafone Smart Mini şi un HardDisk de 500GB.

Premiul va fi acordat în cadrul galei de premiere Webstock Awards, în urma unui proces de jurizare realizat de către organizatori şi parteneri.

Mai multe detalii aici

2. La Webstock, Staropramen va aduce un caricaturist talentat care, la fel ca pe faimosul Pod Carol, poate face un portret în doar 2 minute.

Mai multe detalii aici

3. La standul său din zona expo, specialiştii Bitdefender vă vor aştepta cu cele mai noi soluţii de securitate pentru dispozitive mobile şi PC-uri.

Mai multe detalii aici

4. Împreună cu Zonga vom realiza playlistul evenimentului după preferinţele participanţilor,  iar fiecare participant va primi un voucher cu abonament gratuit timp de o lună, care oferă posibilitatea de a asculta muzică atât de pe PC cât şi de pe mobil.

Mai multe detalii aici

WEBSTOCK are loc pe 27 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest, şi promite o zi plină de inspiraţie şi networking. Evenimentul cuprinde două sesiuni de conferinţe, trei micro-evenimente specializate şi gala de premiere Webstock Awards. La sfârşitul zilei, Staropramen invită toţi participanţii la petrecerea organizată cu ocazia evenimentului.

Bloggerii se pot acredita sau pot deveni ambasadori ai evenimentului şi îşi vor asigura un loc gratuit la eveniment. Profesioniştii în social media şi comunicare pot solicita invitaţii gratuite pentru micro-conferinţele specializate, iar cei din companii îşi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare. Cei care îşi doresc să participe la eveniment pot solicita o invitaţie aici.

Webstock 2013
 
Sunt blogger acreditat Webstock 2013 şi aştept cu nerăbdare să ne întîlnim vineri, la cel mai complex eveniment al comunităţii online.