Cei mai influenți oameni din online și comunicare, social media manageri și directori de marketing te așteaptă să participi la o experiență de învățare completată cu sesiuni de întrebări, răspunsuri și networking.

Top Social Brands este un eveniment ce se adresează oamenilor de marketing și comunicare din companii, managerilor interesați de opinia consumatorilor, specialiștilor din agentii de PR și bloggerilor.

Campionii în social media sunt cei care integreaza cele mai de impact strategii și cele mai eficiente canale de comunicare ale momentului. Pentru asta, însă, pentru a intra în cercul campionilor, trebuie să fii informat.

Studiul Top Social Brands realizat de Revista Biz, aflat la a șaptea ediție, prezintă brandurile active în social media, care, în 2014, au avut cele mai bune campanii și cel mai coerent mix de comunicare.

Deși anul acesta am avut cel mai mare număr de înregistrări și companiile au fost foarte atente la completarea chestionarului – am avut peste 25 de pagini de informații completate per companie – se vede încă o dată dorința de afirmare și goana după primele locuri și mai puțin o coerență în gândirea strategică și planul de comunicare al companiilor.

Marta Ușurelu, De ce nu au companiile rezultate bune în social media

Top Social Brands are loc pe 15 mai, la București, Hotel Howard Johnson și este un eveniment organizat de Biz.

Înscrierile se fac AICI.

Clasamentul de anul trecut:

Top Social Brands 2014

sursa foto