Doers & Innovators s-ar traduce liber “ oameni care fac şi inovează” şi reprezintă noutatea de anul acesta a Webstock. Este pentru prima oară când cel mai complex eveniment dedicat comunităţii online se desfăşoară având o temă.

Concret, Webstock are secţiune specială pe site-ul www.romaniiauinitiativa.ro/webstock în care participanţii îşi pot împărtăşi experienţele, iniţiativele pe care le-au avut şi cum au reuşit să depăşească barierele din jurul lor.

Nu-i uşor să fii cioban. Tre să iubeşti animalele şi oieritul tradiţional” – Ghiţă din Jina, un innovator, care acum este “ciobanul cu facebook”. Povestea continuă aici.

Pe Marius Dosinescu, eu îl văd ca pe un doer. Deşi dacă mă gândesc că este, totuşi, un bărbat care are un business cu flori… parcă, parcă l-aş denumi innovator. Lăsând gluma la o parte, el este şi un innovator pentru că a găsit calea de a îmbina natura cu tehnologia, lansând prima florărie online în adevăratul sens al cuvântului. O parte din povestea lui o găsiţi aici.

Cumva, mă gândesc că, astăzi ca să fii doer trebuie să găseşti soluţii noi, ceea ce automat te transformă şi în innovator – calea mai scurtă pentru a avea succes şi o poveste personală care trebuie împărtăşită.

Cam asta găseşti pe www.romaniiauinitiativa.ro/webstock  – o temă legată de cea propusă tuturor de co-organizatorul Webstock de anul acesta, Vodafone – Românii au iniţiativă.

Bloggerii acreditaţi şi ambasadorii Webstock îşi pot spune povestea, iar dacă o înscriu până vineri, 27 septembrie, sunt automat şi în cursa pentru un pachet Vodafone Smart Mini şi un HardDisk de 500GB – premiu jurizat de organizatori şi parteneri şi acordat pe 30 septembrie.

Caută poveştile românilor care fac lucrurile să se întâmple!
Webstock 2013