Au început înscrierile pentru cel mai relevant eveniment business-to-business din România – Zilele Biz. Anul acesta are loc a 14-a ediţie, în perioada 9-13 Noiembrie, la Hotel Novotel, Bucureşti.

Revista Biz propune un maraton de cinci zile, cu cinci domenii de business  – Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR, Media & Marketing.

Cu fiecare ediţie, Zilele Biz se diferenţiază de alte evenimente de business prin conţinut de calitate şi invitaţi care înţeleg că o prezentare bună nu înseamnă un profil de companie.

Marta Ușurelu, redactor şef al revistei Biz, organizatorul evenimentului.

Conferințele desfășurate pe parcursul celor cinci zile vor fi susținute de nume puternice şi din domeniul de business din România, antreprenori şi manageri cu vizune, specialişti şi consultanţi. Fiecare zi propune participanților workshop-uri dedicate segmentelor de Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR, Media &  Marketing. Zeci de speakeri vor prezenta idei şi studii de caz prin prisma experienţei lor.

Detalii despre speakerii prezenţi la ediţia de anul acesta şi programul evenimentului găsiţi pe www.zilelebiz.ro .

Anul acesta sunt din nou blogger partener al evenimentului, unul dintre cele mai așteptate de mine. Găsiți dovezi pe blog. 🙂

Revista Biz oferă un discount la achiziționarea biletelor pentru cititorii mariaisopescu.ro. Sper să credeți când vă spun că merită să mergeți. Panelul cu speakerii din 2015 arată fabulos și eu îmi voi lăsa haina pe scaunul de la birou, dar pentru ca în toate cele 5 zile șeful să creadă că sunt la birou. Eu știu că nu știu tot!

Codul vostru Zilele Biz 2015 este ISOPESCUBIZ30, pentru 30% discount la rezervarea biletelor. Înscrierile se fac AICI.

MARIA ISOPESCU Zilele Biz

Lasă-ți haina la birou și vino la Zilele Biz! Pentru că nu știi tot, Luca ! 😉